Oldalak

2010. október 27., szerda

M. Asam® Natúr Kozmetik

Kedves Blog Olvasó!
Felhívnám a figyelmedet, az M. Asam® Natúr Kozmetikumokra!

"Mindent tudó bőröm, mindent megért, a nyár hevét, a tél havát, a nappalt és az éjszakát...!"

A SZŐLŐMAG-OLAJ CSODÁLATOS TULAJDONSÁGAIVAL.



A VinoGold luxus bőrápolási márkánk minden életkorra és bőrtípusra ajánlott, és teljes arc- és testápolási palettát kínál.
A természetes hatóanyagokat tartalmazó VinoGold termékcsalád alapja a hidegen sajtolt szőlőmag olaj.
A szőlő szépítő erejét más természetes növénykivonatokkal, valamint egyéb innovatív összetevőkkel elegyítjük egy egyedülálló formulába, ami azonnal látható eredményeket nyújt a bőrápolásban.

-         A szőlőmagból kinyert OPC a legerősebb ismert antioxidáns, ami képes megvédeni a bőrt a szabadgyököktől, az időelőtti bőröregedés legfőbb forrásától.
-         Az M.Asam által gyártott szőlőmag olaj egy értékes és természetes, hidegen sajtolt olaj, magas F-vitamin tartalommal.
-         A rezveratrol a borszőlő természetes kivonata, ami különleges anti-aging tulajdonságokkal bír.

Illatok, színek, nyitottság, harmónia, kényeztetés, érintés, egység!
 
18 csodálatos terméket ismerhetsz meg, a bemutató blogon keresztül!
Folyamatosan bővítjük a palettát, ahogy a kereslet, igényli!

Kozmetikusok figyelem!
Továbbértékesítésre, Partnereket keresünk!
Ezzel kapcsolatos kérdéseidre, az elérhetőségeimen, szívesen válaszolok!
A termékek árairól, bővebb tájékoztatás, szintén az elérhetőségeimen kérhető!
M. Asam® Natúr Kozmetikumokról, a következő linkre kattintva, nagyon sok információt kaphatsz!

Termékeket megrendelheted az elérhetőségeimen.
Várom érdeklődésed.
Szeretettel és fénnyel

Ildikó

2010. október 25., hétfő

Hamarosan itt a tél! Izzítsuk be védekezőrendszerünket!

 Kedves Látogatóim!
Talán észrevettétek már, de ha még nem, lassan be kell látnunk, hogy visszavonhatatlanul közelít a tél, a megfázások, légúti betegségek, influenza időszaka. Itt az ideje, hogy megerősítsük szervezetünket és felkészítsük a védekezésre. Az alábbi egyszerű receptekkel, és nagyszerű termékekkel, kezelésekkel abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy felkészültebben vághassatok neki a hidegnek. Remélem mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

Íme néhány egyszerű recept:

Hagymatea

Meghűlés, köhögés ellen nagyon jó.
Lábosban cukrot karamellizálunk, vízzel felönteni, héjastul belekarikázni a vöröshagymát, és addig főzzük, amíg megpuhul a hagyma. Akkor leszűrjük. Mézzel, vagy csipkebogyó szörppel ízesíthetjük.
(forrás:Nők Lapja fórum)


Torokfájásra

1 vöröshagyma + 1 gerezd fokhagyma + 1 citrom leve + 1 evőkanál méz. Ezeket összeturmixolni és 2 óránként 1 kávéskanállal elfogyasztani belőle. Garantáltan hatásos!

Megfázásra 

1 evőkanál mézbe 3-4 gerezd fokhagyma átnyomva és 1 evőkanál valódi citromlé. Összekeverni és 1 nap alatt ezt a mennyiséget elfogyasztani.

Kakukkfű ital

A kakukkfű-ital növénykivonata révén légúti megbetegedéseknél csillapítja az ingert, segíti a felköhögtetést. A készítmény egy szirup, mely tartalmazza a kerti kakukkfű (thymus vulgaris), az orvosi zilizgyökér (althaea officinalis), és az igazi édesgyökér (glycyrrhiza glabra) folyékony kivonatát.

   

Ezek a gyógynövények ősidők óta fontos szerepet játszanak a légúti megbetegedések kezelésénél. Ezen betegségek tüneteinek kezelése két módon közelíthető meg: az expectoratio elősegítésével, illetve a köhögés csillapításával.

A gyulladt nyálkahártya megnyugtatása és ezáltal a torokirritáció csillapítása az orvosi ziliz gyökerének nyálkás anyagot tartalmazó kivonatának köszönhető.

A kakukkfű és az édesgyökér növényre azonban jellemző a felköhögtetést segítő és görcsoldó tulajdonsága. Ezek a hatások visszavezethetők az illóolaj (kakukkfű) illetve a saponin (édesgyökér) tartalmára. Az édesgyökér kivonatára továbbá jellemző az antimikrobiális tulajdonsága.

Javallatok:

A köhögés elleni gyógynövényes szirupot légúti betegségnél, mint a bronchitis és a felső légúti hurut, indikált. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas.

Ajánlott adagolás:

A felnőtteknek ajánlott dózis: a nap folyamán 4-6 evőkanálnyi.

Összetétel:

Aqua dem., kerti kakukkfű-kivonat, orvosi zilizgyökér-kivonat, igazi édesgyökér-kivonat, ethanol;

              

                                   
                                Megrendeléssel, kérdéssel kapcsolatban keressen fel elérhetőségeimen.

                                                                   Szeretettel és fénnyel

                                                                                Ildikó

Acerola rágótabletta


Az acerola cseresznye (Malpighia glabra) termésének rendkívül magas a C-vitamin tartalma, akár 25 %-os is lehet. Összehasonlítva a naranccsal, az acerola cseresznye a C-vitamin 30-szorosát valamint a magnézium és pantothensav kétszeresét tartalmazhat. Emellett a gyümölcsben található még vas, kalcium, foszfor, a vitaminok közül pedig az A- vitamin, a thiamin (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin) és a niacin (B3-vitamin). Összességben az acerola cseresznyében kb. 150 alkotórész azonosítható.

Brazíliában az acerola-lé annyira elterjed, mint Észak-Amerikában a narancslé. A friss gyümölcsöt a természetgyógyászatban láz és hasmenés esetén alkalmazzák. Gyulladásgátló, adstringens és vizelethajtó hatású, artériás stimulánsként hat a májra és az idegrendszerre, valamint használható szív-tonikumként is. Természetes erősítést nyújt az acerola cseresznye anémia, diabetes, magas koleszterinszint, májprobléma, reuma, tuberkulózis esetén valamint a lábadozás során.

Magas C-vitamin tartalma miatt az acerola cseresznyét hatásos antioxidánsként és potens gyökfogóként is értékelik.

Alkalmazási területek:

Az Acerola szopogatós tabletta általánosan szolgálja a védekezési képesség erősítését, a sejtek védelmét és a látóképességet. Ezért ez az ízletes és természetes termék különösen a megfázásos időszakban ajánlatos a fertőzések elleni napi megelőzésre, fiatalok és idősek számára egyaránt. Fokozott C-vitamin szükségletű embereknél, mint a dohányzók, fizikailag és szellemileg erősen igénybevettek, terhes és szoptató nők, betegek és lábadozók, bármikor ajánlatos terapeutikum.

Ajánlott adagolás:

Szükséglet szerint.

1 tabletta hatóanyagtartalma:
Acerola gyümölcspor 42,37%
Nádcukor, fruktóz
Ribiszke gyümölcspor
Term. egzotikus gyümölcsaroma
Cseresznyepor
Csipkebogyó-kivonat
Calciumstearat elválasztószer
Kukoricakeményítő,szilíciumdioxid

DOLLPIN-ROYAL VITAL KUR®

                                           


Íme egy kiváló minőségű készítmény, melynek nagy hasznát vehetjük és nem csak a téli időszakra való felkészülésben!

A biológiai fontosságú életanyagok szervezetbe juttatása fontos szerepet játszik az anyagcsere, az immunrendszer, a növekedési és a regenerációs folyamatok elindításában, irányításában; ezáltal átlagon felüli jelentőséggel bírnak az egészség és a teljesítőképesség szempontjából. Ezekhez az anyagokhoz a klasszikus vitaminokon kívül az ásványi anyagok, a nyomelemek, a vitaminhoz hasonló ún. vitaminszerű anyagok (mint pl. a koenzim Q10), az esszenciális zsír- és aminósavak és a másodlagos növényi anyagok (mint pl. a bioflavonoidok) tartoznak.

A Royal Vital Kur speziális kombinációja az energiát növelő életanyagoknak, melyek lehetővé teszik az energia létrehozásában fontos oxigén hatásának teljes kibontakozását. Ebben különleges szerepet játszanak többek között a B vitaminok, az „energiavitamin“ koenzim Q10 és a szőlőmagkivonatok. Nagyon jó hatás érhető el a természetes termékekben fellelhető életanyagokkal. A természetes vitaminokat tartalmazó vitaminhordozók úgynevezett másodlagos növényi anyagokat is tartalmaznak, melyek a vitaminhatás optimalizálása mellett egyéb kiegészítő hatásokat is aktiválnak: védik a szervezetet többek között a káros szabad gyököktől és megelőzik a korai sejtöregedést.

A Royal Vital Kur különlegesen fontos jelentőséggel bír azokban az esetekben, mikor oxigén deficit áll fenn a szervezetben. Ha álmosnak, kimerültnek, kedvetlennek, gyengének érezzük magunkat és különösen nehezünkre esik a koncentrálás; ha teljesítménycsökkenést tapasztalunk, ez mind visszavezethető az oxigénhiányos állapotra.

A Royal Vital Kur gondoskodik a szervezetben fellelhető oxigén optimális energiává alakításáról, ezáltal enyhíti az oxigénhiány tüneteit is. Hamarosan újból visszatér a vitalitás, a teljesítőképesség és jól érezzük magunkat.

Kiváló minőségű alkotóelemek

A koncentrátum kíváló minőségű alkotóelemeit 15 %-os alkoholtartalmú malagaborban oldották fel, mely stabilizálja az enzimeket és kitágítja a száj nyálkahártya nyílásait, elősegítve a hatékonyabb hatóanyag felszívódást.

A 10 különböző vitaminon kívül ( C, B1, B2, B6, B12, E vitamin, folsav, pantoténsav, niacin és biotin) a 15 ml-es üvegek a következő alkotóelemeket tartalmazzák:


Virgárpor kivonat: A virágpor a virágzó növények hímivarsejtjeit tartalmazza. Enzimfunkciókkal rendelkező fehérjéket, 20 aminósavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat; valamint a kapilláris erek ellenálló erejét növelő anyagot, rutint tartalmaznak.

Mivel a virágpor pollenjei enzimek segítségével kerülnek kémiai felbontásra, ezáltal elveszítik allergiát okozó hatásukat.

Gyógynövény kivonat: A gyógynövény kivonat számos ismert gyógynövény, gyümölcs, gyökér, mag és virág (édeskömény mag, zsályalevelek, lándzsás útifű levelek, borsmenta növény, eukaliptusz levelek, vörös lóhere, bodzabogyó virág, csillagánizs, üröm, kankalinvirág, veronika növény, kömény, cickafark, vérfű gyökér, zilizgyökér, tárnicsgyökér, citromfű, mályvavirág) hatóanyagait tartalmazza. A gyógynövény kivonat finomabbá teszi a koncentrátum ízét, valamint feszültséget csökkentő, frissítő és élénkítő hatással is rendelkezik.

Royal zselé: A Royal zselé tartalmaz fehérjéket és aminósavakat, ezek közül mind a 8 esszenciális aminósavat; ásványi anyagokat és nyomelemeket, mint a kálcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, kén, szilícium; szénhidrátokat, lipideket és foszfolipideket, enzimeket ; A, C, D és E vitamint, a teljes B-komplex vitamincsaládot. A Royal zselé felfrissíti az anyagcserét és erősíti a szervezet természetes védekező képességét.


Guarana kivonat: A guarana az Amazonas trópusi régiójából származó futónövény. Kivonata különlegesen gazdag a szervezet számára is hasznos természetes koffeinben, mely koncentrációt és energiát növelő hatást fejt ki, anélkül, hogy károsítaná a gyomrot vagy a szívet.

Bodzabogyó kivonat: A bodzabogyó kivonat vitaminokban, különösen pedig C vitaminban igen gazdag. Tartalmazza a jellemző színezőanyagokat (pl. flavonoidokat és anthocyane-t) melyek az elhasználódott és inaktív C vitamint újból helyreállítják. Pozitívan befolyásolja a koleszterin értékeket és javítja a farkasvakságot. Az aminósavak mellett a kapilláris ereket erősítő anyagot, rutint is tartalmaz.

Lenmag kivonat: A lenmag igen gazdag szabad gyököket felfogó, valamint ballasztanyagokban. Tartalmaz többszörösen telített zsírsavakat, védő hatást fejt ki a vitaminokra, az enzimekre és a hormonokra.


Osztriga kivonat: Az osztriga kivonat igen gazdag nyomelemekben (pl. cinkben) és aminósavakban (különösen taurinban). Ezek a komponensek igen fontos szerepet játszanak sok enzim képződésében; a sejtmembrán stabilizálásában, különösen idegsejtek esetében, mely által megnövekszik a koncentrációképesség és az agyi teljesítőképesség.

Sárgabarackmag olaj: A sárgabarackmag olaj egy természetes oxigén aktivátor anyagot tartalmaz.

Koenzim Q10: A szervezet energiatermelési folyamatainak beindításában igen fontos szerepet játszik.

Szőlőmag kivonat(OPC): Védi a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól.


Ajánlott fogyasztás:

A Royal Vital Kur 1 havi kúrára elegendő, 30 db 15 ml-es üveget tartalmaz.
30 napon keresztül naponta 1 üveg tartalmát osszuk el 2-4 adagra. Az egyes adagokat kb. 2-3 percig hagyjuk a szánkban, majd ezután nyeljük le.

Használat előtt erősen rázzuk fel az üveg tartalmát!

Gyermekek elől elzárandó!

E vitamin5 mg Royal zselé500 mgpantoténsav3 mg Guarana kivonat400 mg B6 vitamin1 mg bodzabogyó koncentrátum300 mg B2 vitamin0,8 mg lenmag kivonat100 mg B1 vitamin0,7 mg osztriga kivonat75 mg B12 vitamin0,5 µgsárgabarackmagolaj30 mgfolsav100 µg koenzim Q1020mgbiotin75 µg C vitamin30 mg malagabor (15 % alkoholtartalommal) niacin9 mg virágpor kivonat2000 mg OPC szőlőmag kivonat5 mg gyógynövény kivonat600 mg

- A Royal Vital Kur mindenkinek ajánlható, aki egészségesen szeretne élni, magas teljesítményt igénylő kihívásoknak kell eleget tennie, nagy megterhelés előtt áll, teljesítményének csökkenését meg akarja előzni, valamint emlékező- és koncentrációképességét magas szinten szeretné tartani.

Figyelmeztetés: Méhészeti termékekkel szembeni allergia esetén a Royal Vital Kur nem alkalmazható. A speciális alkotóelemek, mint pl a malagabor és a természetes színezőanyagok okozhatnak íz- és színbeli elváltozásokat.

(Forrás: Kéri Barbara anyagából készült)

   Megrendeléssel és a termékkel kapcsolatos további kérdéseivel kérem keressen meg elérhetőségeimen.

                                                                     Szeretettel és fénnyel
                                                                               Ildikó

2010. október 24., vasárnap

DR.LASER 200



A lézer egy különösen szabályos szerkezetű fény, melyet az orvostudomány már régóta alkalmaz. A lézer fényt monokromatikus, koherens és poláros tulajdonságai miatt a gyógyászat és a kozmetika számos területén használják.
A DR. LASER® berendezés az úgynevezett lágy-lézerek kategóriájába tartozik. Folytonos teljesítménye 150-200mW. Sötétvörös poláros, koherens fényének következtében a fény valamennyi jótékony hatását biztosítja, hiszen valódi lézer.
Sötétvörös  fénye  kellemesen behatol a test szöveteinek mélyebb részeibe is, így nemcsak a bőrfelszínen fejti ki hatását.

A lágy-lézerrel kezelt szövetekben nem növekszik meg a hőmérséklet, így nem keletkezik látható szöveti elváltozás. A sebészeti lézerrel ellentétben, a lágy-lézer vágásra nem alkalmas, viszont számos jótékony hatása van.

A lézer fény terápia hatékonynak bizonyult az alábbi problémák kezelésében:

• Általános előnyök - javul a vér keringése a hajszálerekben, javulnak az anyagcsere-folyamatok, megerősödik az immunrendszer...
• Sebgyógyítás - gyorsabban gyógyulnak a sérülések utáni sebek, égési sérülések, műtét utáni sebek, lábszár fekélyek, felfekvések...
• Fájdalom csillapítás - csökken az idült csontbetegség és ízületi gyulladás okozta fájdalom, illetve a válltájéki, háti és az alsó háti fájdalmak, valamint az ínhüvelygyulladás és vázizomzati sérülések...
• Bőr problémák - ekcéma, pikkelysömör, gyulladt pattanások, hám problémák.
• Sport sérülések - izomrándulások, húzódások, íngyulladás, ínszalagszakadás és izomszakadás, ficamok, zúzódások, teniszkönyök...

Biostimulatív hatású: stimulálja, azaz serkenti a szervezet anyagcsere-folyamatait, fokozza a fehérje-szintézist, elősegíti a sejtlégzést, illetve a sejtosztódást, stimulálja az antitestképzést és az immunfolyamatokat, növeli a kollagénrostok számát.

Összefoglalva: Serkenti a test öngyógyító képességét.
Nem okoz allergiás reakciókat, sem káros sugár- vagy elektromos terhelést.

A DR. LASER® berendezés 660nm-es vörös fényt bocsájt ki. Ez a hullámhossz a lágy-lézeres “terápiás ablaknak” az a tartománya, amely a bőr számára rengeteg jótékony hatással rendelkezik:

• Serkenti a hámképződést, csökkenti a bőr gyulladását.
• Javul a bőrben a vér- és nyirok keringés, gyorsul a salakanyagok kiürítése.
• A jobb vérkeringésnek köszönhetően a kozmetikumok hatóanyagai jobban felszívódnak.
• A jobb nyirokkeringés segít a lerakódott zsírtartalékok mozgósításában és csökkenti a cellulitisz megjelenését is.
• Jótékonyan hat a pattanásos, aknés bőrre.
• Csillapítja a viszketést és a fájdalmat.
• Csökkenti a miteszerek képződését.
• Gyorsítja az ekcéma, pikkelysömör és a herpesz lefolyását.
• A régi keloidos hegeket is érdemes lézer fénnyel besugározni, mert felpuhul tőle a hegszövet, és felgyorsul a regenerálódási folyamat.
• Halványítja a pigment foltokat.
• Kozmetikai tisztítás után a szebhoreás, aknés bőr vörösségét, illetve az ödémákat gyorsan megszünteti és megakadályozza a bőr elfertőződését.

• A berendezéssel kizárólag lézerkezelői tanfolyamot végett, szakképzett személy kezelhet! (A szakképzési tanfolyamokról érdeklődjön a forgalmazónál!)
• A terápia fájdalommentes. Más terápiákkal is kombinálható. A kezelési időket betartva nincs mellékhatása, viszont más alkalmazott terápiák mellékhatásait csökkentheti. 
(forrás: www.dollpin.hu)


                                      További információ az elérhetőségeimen kérhető.

                                                             Szeretettel és fénnyel 

                                                                       Ildikó 

 

Bemer3000 mágnesterápia


Az egészséget többek között a testi és szellemi teljesítőképességgel lehet meghatározni, mely az egyes sejtek teljesítőképességén alapszik. Ennek megfelelően a betegséget bizonyos sejtek teljesítőképességének csökkenésével vagy hiányával lehetne jellemezni. Az élet az embert „tökéletesre” teremtette, az egészséghez szükséges valamennyi elemmel.
.A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.

A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés. Ezen kíván segíteni az elektromágneses mező terápia.

A BEMER (Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció) terápiás rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezőterápiák között – ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is – csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban.

A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet.

Ennek hatására javul a vérellátás, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energia szintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödés hajlama), ellazul az izomzat.
Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

A pulzáló elektromágneses BEMER mezőkkel a legkülönbözőbb felhasználási területeken lehet jó eredményeket elérni:

sportsérülések és izom húzódások                                                            csont- és sebgyógyítás
általános regeneráció, immunerősítés                                                         vérellátási zavarok
trombózis megelőzés                                                                                alvási zavarok
stressz, depresszió                                                                                  
asztma migrén
potencia zavarok fájdalom kezelés                                                           reuma, arthrosis és arthritis               keringési és anyagcsere zavarok                                                              vérnyomás problémák                       zsíranyagcsere szabályozás

A BEMER kezelés az alábbi esetben nem alkalmazható:

Abszolút ellenjavallat ez idáig nem ismert. A szervátültetésekkel kapcsolatban még nincs tapasztalat, ebben az esetben nem alkalmazható a BEMER kezelés.

A kezeléssel, bejelentkezéssel kapcsolatos további információért keressen fel elérhetőségeim egyikén.
                                                 
                                                            Szeretettel és fénnyel
                                                         
                                                                        Ildikó

Amiben hiszünk

Egy kis szösszenet, mely helyettem beszél.

Steve Rother – Amiben hiszünk

Hisszük, hogy örök életű lelkek vagyunk, és jelenleg egy emberi testben játsszuk az Élet játékát, ezért néha nehéz emlékeznünk arra, kik vagyunk valójában, és miért vagyunk a földön.

Hisszük, hogy szellemi lényekként mindnyájan kapcsolatban állunk egymással. Jelenleg úgy teszünk, mintha különállóak lennénk, holott valójában mindannyian egymás részei is vagyunk. Az elkülönültségnek eme játéka a földi Élet természetéből adódik, és az emberi létezés egyik legnehezebb részét képezi.

Hiszünk az emberi szellem kreativitásában, ami az Univerzum egyik leghatalmasabb ereje. Emberi formában létező lelkünk teremtő erejének felismerése és felvállalása, soha nem volt még olyan fontos, mint most, amikor az emberiség hatalmas lépésekkel halad előre az evolúció útján.

Hisszük, hogy az örökkévalóságban még soha nem tapasztalt tempójú fejlődés részesei vagyunk. Ez a fejlődés hatalmas változásokat hoz az emberi életekben, és mindnyájunkat elvezet egy olyan, eddig példátlan állapothoz, amikor emberként magunkhoz ragadjuk hatalmunkat.

Hisszük, hogy fejlődésünk és felemelkedésünk célja nem az, hogy minél előbb elhagyjuk a Földet, hanem, hogy magasabb rezgés-, és tudatossági szinten élő emberekként maradjunk itt.

Hisszük, hogy a Szeretet lelkünk legmagasabb szintű megnyilvánulása, és amikor ezt a szeretetet bármilyen formában kifejezzük, ezzel saját lelkünk erejét is feltöltjük.

Hisszük, hogy létezik egy Szeretet-háló, amelyet az emberiség hozott létre, és amely minden dimenzió szintjén összeköti mindannyiunk szívét. Ez a Szeretet-háló lehetővé teszi számunkra az egymással való kommunikációt, és ezáltal erősíti a mindnyájunk között fennálló szívközpontú kapcsolatot.

Itt és most meghívunk, hogy Te is kapcsolódj rá erre a Szeretet-hálóra.

Hisszük, hogy a felelősségvállalás képezi a mérleg nyelvét a hatalmunk felvállalásához vezető úton. Ha az Új Energiában megtalálom a módját, és bármely területen növelem felelősségvállalásom mértékét, ezzel egyúttal a teremtő erőmet is növelem az adott területen. Első lépésként felvállalom a felelősséget a saját boldogságomért.

Hisszük, hogy akkor adhatjuk át a legértékesebb ajándékot az univerzum számára, ha megengedjük magunknak, hogy nap, mint nap megtapasztaljuk az örömet és a szenvedélyt életünk minden területén. Életünket arra szenteljük, hogy megtaláljuk benne az örömet és a szenvedélyt, és segítsünk másoknak ugyanezt megélni.

Hisszük, hogy az „Ember-Angyal” fogalma az evolúció következő lépcsője, és elkötelezzük magunkat arra, hogy amikor csak lehetőségünk adódik,, a bennünk élő Isteni szikra segítségével „megérintjük” egy másik ember életét.

Hiszünk…

Hisszük, hogy képesek vagyunk életünkbe csodákat varázsolni…

Hiszünk abban, hogy ez a csoda BENNED is ott van…

2010. október 23., szombat

Egészségprofil készítés

Egyéni egészségprofil-készítés
Nelson SCIO biorezonanciás módszerrel


Minden hétfőn, szerdán, pénteken, Budapest XI. Etele út 63.
Csütörtökön, Budapest III. ker.
Az állapot felmérés ára 10.000.-ft 1-1,5 órát vesz igénybe!

Talán már Ön is volt úgy, hogy nem tudta, mitől szédült meg hirtelen, miért fájt a feje, a gyomra állandóan, miért olyan fáradt, miért lett allergiás egyes dolgokra. Az ilyen tüneteknél sokszor legyintünk, és nem is foglalkozunk velük, rohanó életünknek tudjuk be, akárcsak a magas vérnyomást, vagy az állandó stressz okozta egyéb tüneteket. Azonban ezek a sokszor lényegtelennek tűnő jelek olyan egészségi problémákra hívhatják fel a figyelmet, amikre talán nem is gondolunk.

A biorezonanciás állapotfelmérés a test sejtjeinek átvizsgálásával képet ad egészségi állapotunkról, meghatározza a bennünk levő esetleges kórokozókat, méreganyagokat, betegségeket, megbetegítő tényezőket.
A gép közel 12.000 féle anyagot tud bemérni az emberi szervezetben, és képes az okokat is feltárni, nem csak a tüneteket.
A szervezet átvizsgálása után, számtalan lehetőség van.
Néhány témakör a teljesség igénye nélkül:
Az egyes szervek, kórokozók kezelése. Akut gyulladások, fertőzések kezelése
Méregtelenítő kezelések, nehézfém-kivezetés. Fájdalomcsillapítás
Fogyasztó, szépítő, anti-aging kezelések
Gerincproblémák feltérképezése és energetikai kezelése
Dohányzásról való leszokás segítése

A vizsgálat és kezelés után elkészítjük az ön egyéni egészségprofilját és személyre szabott gyógynövény- és életmód programját. 

Mi történik, és hogy az egészség-profil készítése alatt?

A vendégek nagy többsége nem tudja, mire is "vállalkozik", amikor eljön hozzám. Nem tudja, hogy mi fog történni vele, mit kell csinálnia a felmérés alatt, mi az, amit esetleg az állapotfelmérés előtt kell tennie. Segítségként összeállítottam egy tájékoztatót.
Az állapotfelmérés kb. 1-1,5 óra időtartamot vesz igénybe, melyben benne foglaltatik maga az előkészítő elbeszélgetés, a teszt, az elemzés, a terápiás javaslat felállítása, valamint az életmóddal és táplálkozással kapcsolatos tanácsadás.
Az állapotfelmérésre érkező Vendég lehetőség szerint bőségesen fogyasszon folyadékot (tiszta vizet) a felmérés napján. Ha nem fogyasztott elegendő vizet, akkor megkínáljuk egy pohár folyadékkal.
A felmérés megkezdése előtt fontos, hogy a Vendég minden ékszert, órát levegyen magáról, a zsebeit kiürítse (telefon, pénz, egyéb fémtárgy ne maradjon a zsebekben)
Ezután a Vendég megkapja az érzékelő elektródákat: egyet a homlokra (fejpánt), és egyet-egyet a csuklókra és a bokákra. Éppen ezért célszerű, ha a hölgyvendégek nem harisnyában, hanem letűrhető zokniban, térdharisnyában jönnek.
Az előkészítő elbeszélgetés után jön egy rövid kalibrációs szakasz (0,5-1perc), amikor a program ráhangolja a Vendégre a készüléket. Ezután jön a teszt, amely nagyjából 3,5-4 percet vesz igénybe. Ez alatt a Vendégnek nem szabad beszélni, lehetőleg kényelmesen, ellazulva üljön (esetleg feküdhet is). A teszt során a gép 10.000 anyagot tesztel le az emberi szervezeten, a test sejtjeinek elektromágneses jeleit érzékeli (mint az EKG, EEG), és frekvenciákat tesztel a szervezetben. Ez kb. olyan, mint egy allergia-teszt, csak nincs szúrás. A lényeg ugyanaz: a szervezet válaszreakcióit érzékeli és értékeli a gép. A teszt után kiderül, hogy milyen kórokozókra mutatott érzékenységet a szervezet (milyen kórokozók vannak felszaporodva odabent, amik problémákat okozhatnak), milyen a test enzim- és hormonháztartása, ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminraktárai, milyen esetleges gyulladások vannak a szervezetben, illetve milyen szervi működési zavarokat érzékel a gép. (Kötelességem megjegyezni, hogy ez a fajta állapotfelmérés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kivizsgálást.)
Teszteljük ezen kívül az agy állapotát, működését (területi működési zavar, ér eredetű probléma, tápanyag hiány), valamint a tápcsatorna nyálkahártyájának állapotát.
Ezután a méreganyag-táblázat kitöltése következik, ami megmutatja, hogy az egyes szervekben (pl. máj, vese, nyirokrendszer, szívszövetek, idegrendszer, stb.) milyen méreganyagok rakódtak le az évek során (pl. nehézfém, amalgámtömésből származó higany, rovarirtó, gyógyszermaradványok, ipari szennyeződések, kemikáliák, stb.)
Az állapotfelmérés végén gyógynövényeket, gyógytáplálékokat, táplálékkiegészítőket tesztelünk ki, amikkel javítani lehet a szervezet állapotán, gyorsítani lehet a test öngyógyító folyamatait, az egész szervezet regenerációját. A terápia összeállítása során csakis azokat a szereket alkalmazzuk, amik 70% felett jöttek ki a teszt során. Ennél alacsonyabb teszteredménnyel nem érdemes dolgozni, mert ez azt jelenti, hogy a szervezet nem tudja teljesen felszívni az adott anyagot, nem tudja hasznosítani, tehát feleslegesen venné meg a Vendég.
Ezután kerül sor a terápiás javaslatra és a táplálkozási tanácsok megbeszélésére.
A Vendég kérésére az állapotfelmérésről e-mailben részletes elemzést, valamint további javaslatokat, tanácsokat terápiás lehetőségeket küldünk.
Ennek az állapotfelmérő módszernek mellékhatása nincs, de a felmérés után a nap folyamán (ha pl. a vendég nem ivott eleget) felléphet fáradtság, enyhe fejfájás. Ezért tanácsos az állapotfelmérés után is a bőséges folyadékfogyasztás.

Pacemaker-rel rendelkezők, diagnosztizált epilepsziában szenvedő betegek számára csak frissen levágott hajmintából végezhető el a felmérés!