Oldalak

2010. október 24., vasárnap

Bemer3000 mágnesterápia


Az egészséget többek között a testi és szellemi teljesítőképességgel lehet meghatározni, mely az egyes sejtek teljesítőképességén alapszik. Ennek megfelelően a betegséget bizonyos sejtek teljesítőképességének csökkenésével vagy hiányával lehetne jellemezni. Az élet az embert „tökéletesre” teremtette, az egészséghez szükséges valamennyi elemmel.
.A szervezetben történő valamennyi folyamathoz, a minden egyes sejtben önállóan termelődő, a rendeltetésszerű működést biztosító energiára van szükség.

A krónikus oxigénhiány okai mindenek előtt a civilizált ember életmódjában keresendőek. Kialakulásának kedvez, illetve előidézőjének oka többek között a mozgáshiány, a fizikai stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés. Ezen kíván segíteni az elektromágneses mező terápia.

A BEMER (Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció) terápiás rendszer napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezőterápiák között – ideértve a megelőző és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is – csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban.

A BEMER kezelés során néhány percen belül aktivizálódnak a test saját folyamatai, ez pedig végső soron a szervezet valamennyi funkciójának javulásához és harmonizálásához vezet.

Ennek hatására javul a vérellátás, különösen a hajszálerekben, aktivizálódik az anyagcsere, serkentődik a sejtmegújulás, emelkedik a sejtek energia szintje, megnő az oxigénellátottság, javulnak a véráramlás tulajdonságai (csökken a vérrögösödés hajlama), ellazul az izomzat.
Ezeket az eredményeket számos nemzetközi tudományos vizsgálat igazolja.

A pulzáló elektromágneses BEMER mezőkkel a legkülönbözőbb felhasználási területeken lehet jó eredményeket elérni:

sportsérülések és izom húzódások                                                            csont- és sebgyógyítás
általános regeneráció, immunerősítés                                                         vérellátási zavarok
trombózis megelőzés                                                                                alvási zavarok
stressz, depresszió                                                                                  
asztma migrén
potencia zavarok fájdalom kezelés                                                           reuma, arthrosis és arthritis               keringési és anyagcsere zavarok                                                              vérnyomás problémák                       zsíranyagcsere szabályozás

A BEMER kezelés az alábbi esetben nem alkalmazható:

Abszolút ellenjavallat ez idáig nem ismert. A szervátültetésekkel kapcsolatban még nincs tapasztalat, ebben az esetben nem alkalmazható a BEMER kezelés.

A kezeléssel, bejelentkezéssel kapcsolatos további információért keressen fel elérhetőségeim egyikén.
                                                 
                                                            Szeretettel és fénnyel
                                                         
                                                                        Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése