Oldalak

2010. november 3., szerda

Műszeres Földsugárzás és elektroszmog mérés, mérőműszerekkel!


Kedves Blog Olvasók!


Felhívnám a figyelmeteket, a földsugárzás és az elektroszmog ártalmaira!
Az előző bejegyzésemben írtam az épületharmonizálóról, és az EnergiLife sugárzás védőről.
Most szeretném ezt az írást azoknak a figyelmébe ajánlani, akik még nem rendelkeznek ilyen védő berendezésekkel, de nap mint nap sok időt töltenek számítógépük, mobil telefonuk, vagy egyéb elektromos készülékük társaságában, akár önszántukból, akár mert a munkájuk megköveteli.
Ha még nem tudtál dönteni arról, hogy valójában szükséged van-e a sugárzásvédőkre, remélem az alábbiak meggyőznek arról, hogy jobb ha egy rizikó faktorral kevesebb veszélyezteti az egészséged.
Ezért ajánlom mindenkinek a szakszerű, épület földsugárzás mérést, ami egyben az elektroszmogot is méri!
Olvassátok el figyelmesen a következő bejegyzésemet!

Én lassan, két hónapja használom a sugárzás védőket, nagyon jó tapasztalataim vannak, de ezt lefogom írni, és felteszem a többi használó tapasztalataival együtt!

Műszeres Földsugárzás és elektroszmog mérés, mérőműszerekkel!
Geo Scanner BPM 3010 és Gigahertz Solutions ME 3030B

Ha ezeket a jelenségeket tapasztalod magadon:

Fáradtan ébredsz?
Rejtélyes eredetű, nem múló krónikus betegségek gyötörnek?
Kezelhetetlen vegetatív idegrendszeri problémáid vannak?
Csillapíthatatlan végtag fajdalmaid, ízületi, emésztő szervrendszeri, vagy visszérgyulladásos tüneteid vannak?
Zúg a füled, a fejed?

A teljesség igénye nélkül említett tünetek bármelyikét produkálhatja, a földsugárzások és elektroszmog káros hatásainak kitett emberi, de bármilyen élő szervezet.

Az egészségtudatos élethez hozzátartozik az életterünk, olyan módon való alakítása, harmonizálása, hogy abban az emberi szervezet számára hosszú távon is tolerálható mértékűre csökkentjük a földsugárzás, és elektroszmog névvel, illetett elektromágneses jelenségeket. Ezzel megelőzhetünk, vagy megszüntethetünk különböző, az életminőségünket, komfortérzetünket negatívan befolyásoló tüneteket, betegségeket.

Hol érdemes a mérést végezni?

Földsugárzást mérni:
üres telken építkezés előtt, az épület legmegfelelőbb helyének meghatározására
üres épületben mindenhol, a lakberendezést meghatározandó
berendezett otthon azon helyein, ahol hosszú órákat (>6 óra) tölt valaki. Pl.: fekhelyek, munkaállomás, kedvenc tévéfotel, stb. Nem érdemes a teljes otthont megmérni, mert a földsugárzások csak akkor tudják kifejteni a hatásukat, ha hosszabb időn keresztül, nap, mint nap, és órákon keresztül ki van téve nekik az emberi szervezet. Amennyiben egy mérés eredménye nem kielégítő, akkor kell új helyet keresni az adott berendezési tárgynak. Illetőleg átrendezéskor ellenőrizendő, hogy földsugárzási viszonyok szempontjából is megfelelő-e a lakberendezési elképzelés. Bármilyen nagytömegű tárgy befolyásolja a körülötte lévő elektromágneses teret. Ezért maguk a berendezési tárgyak is alakítják a körülöttük lévő teret. A fémtárgyak különösen. Itt említeném meg, hogy nagymértékben hozzájárul az elektromágnese értékek alakulásához az épületszerkezetbe beépített fémek, fémhálók mennyisége és térbeli elhelyezkedése.
munkahelyek munkaállomásainál

Elektroszmogot mérni:
a fentiekben említett helyeken hangsúlyozottan, de mindenhol máshol is, mert az elektroszmog rövid idő alatt is kifejtheti hatását. Ezen felül az emberi szervezetbe jutó szabad töltések akkumulálódnak, ezért a sok kisebb elektroszmogos hatás is összeadódik.
Az adott ingatlan körül az esetlegesen jelentkező nagyobb értékek eredetének felderítése céljából.


Hogyan történik a mérés?

A Geo Scanner képes érzékelni az összes elektromágneses jelenséget az adott mérési területen. Nem csak a földsugárzást, hanem az arra ható egyéb elektromágneses értékeket is. Pl.: a vízkeringető fűtésrendszereknek vízérre jellemző elektromágneses terük van. A mérés konkrét menete a következőképen zajlik. A szakember a Geo Scanner érzékelőjétt pásztázva végégig húzza a mérési terület felett. A Geo-scanner által begyűjtött információkat áttölti egy laptopra, amely egy speciális szoftverrel feldolgozza az adatokat és egy 3D-s grafikában jeleníti meg a végeredményt, amelyet a szakember kiértékel, bemutat és segít az értelmezésében, majd igény szerint kinyomtat, vagy elektronikus levélben elküld a megrendelőnek.

Minnél homogénebb egy elektromágneses tér, inkább tolerálható az emberi szervezet számára. A két grafika jól szemlélteti a heterogén és homogén terek közötti különbséget. Amennyiben a mérési területen tapasztalt értékek megfelelőek, úgy nincsen további tenni való. Amennyiben nem erről van szó, akkor a helyzettől függően tanácsot ad a szakember, vagy amennyiben adottak a feltételek, új helyet keresnek az adott berendezési tárgynak.

A Gigahertz Solutions műszer az elektroszmog elektromos és elektromágneses összetevőit egyaránt érzékeli és konkrét értékeket rendel hozzájuk. A helyiségekben lévő összes elektromos berendezés és maga az elektromos hálózat elektroszmog kibocsátása felderítésre kerül. A mérőműszer az esetleg a környéken lévő ipari elektromos berendezések (trafóház, vasúti vezetékek, nagyfeszültségű vezetékek, antennák) hatásának kimutatására is alkalmas. A szakember a tapasztaltaknak megfelelően tanácsot ad, alternatívákat vázol az esetleg fennálló körülmények optimalizálására.

A felmérés 2-2,5 órát vesz igénybe, amelynek ára 15,000.-Ft.
Előzetes időpont egyeztetés alapján.
 06-30-269-6994

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése