Oldalak

2010. október 25., hétfő

DOLLPIN-ROYAL VITAL KUR®

                                           


Íme egy kiváló minőségű készítmény, melynek nagy hasznát vehetjük és nem csak a téli időszakra való felkészülésben!

A biológiai fontosságú életanyagok szervezetbe juttatása fontos szerepet játszik az anyagcsere, az immunrendszer, a növekedési és a regenerációs folyamatok elindításában, irányításában; ezáltal átlagon felüli jelentőséggel bírnak az egészség és a teljesítőképesség szempontjából. Ezekhez az anyagokhoz a klasszikus vitaminokon kívül az ásványi anyagok, a nyomelemek, a vitaminhoz hasonló ún. vitaminszerű anyagok (mint pl. a koenzim Q10), az esszenciális zsír- és aminósavak és a másodlagos növényi anyagok (mint pl. a bioflavonoidok) tartoznak.

A Royal Vital Kur speziális kombinációja az energiát növelő életanyagoknak, melyek lehetővé teszik az energia létrehozásában fontos oxigén hatásának teljes kibontakozását. Ebben különleges szerepet játszanak többek között a B vitaminok, az „energiavitamin“ koenzim Q10 és a szőlőmagkivonatok. Nagyon jó hatás érhető el a természetes termékekben fellelhető életanyagokkal. A természetes vitaminokat tartalmazó vitaminhordozók úgynevezett másodlagos növényi anyagokat is tartalmaznak, melyek a vitaminhatás optimalizálása mellett egyéb kiegészítő hatásokat is aktiválnak: védik a szervezetet többek között a káros szabad gyököktől és megelőzik a korai sejtöregedést.

A Royal Vital Kur különlegesen fontos jelentőséggel bír azokban az esetekben, mikor oxigén deficit áll fenn a szervezetben. Ha álmosnak, kimerültnek, kedvetlennek, gyengének érezzük magunkat és különösen nehezünkre esik a koncentrálás; ha teljesítménycsökkenést tapasztalunk, ez mind visszavezethető az oxigénhiányos állapotra.

A Royal Vital Kur gondoskodik a szervezetben fellelhető oxigén optimális energiává alakításáról, ezáltal enyhíti az oxigénhiány tüneteit is. Hamarosan újból visszatér a vitalitás, a teljesítőképesség és jól érezzük magunkat.

Kiváló minőségű alkotóelemek

A koncentrátum kíváló minőségű alkotóelemeit 15 %-os alkoholtartalmú malagaborban oldották fel, mely stabilizálja az enzimeket és kitágítja a száj nyálkahártya nyílásait, elősegítve a hatékonyabb hatóanyag felszívódást.

A 10 különböző vitaminon kívül ( C, B1, B2, B6, B12, E vitamin, folsav, pantoténsav, niacin és biotin) a 15 ml-es üvegek a következő alkotóelemeket tartalmazzák:


Virgárpor kivonat: A virágpor a virágzó növények hímivarsejtjeit tartalmazza. Enzimfunkciókkal rendelkező fehérjéket, 20 aminósavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat; valamint a kapilláris erek ellenálló erejét növelő anyagot, rutint tartalmaznak.

Mivel a virágpor pollenjei enzimek segítségével kerülnek kémiai felbontásra, ezáltal elveszítik allergiát okozó hatásukat.

Gyógynövény kivonat: A gyógynövény kivonat számos ismert gyógynövény, gyümölcs, gyökér, mag és virág (édeskömény mag, zsályalevelek, lándzsás útifű levelek, borsmenta növény, eukaliptusz levelek, vörös lóhere, bodzabogyó virág, csillagánizs, üröm, kankalinvirág, veronika növény, kömény, cickafark, vérfű gyökér, zilizgyökér, tárnicsgyökér, citromfű, mályvavirág) hatóanyagait tartalmazza. A gyógynövény kivonat finomabbá teszi a koncentrátum ízét, valamint feszültséget csökkentő, frissítő és élénkítő hatással is rendelkezik.

Royal zselé: A Royal zselé tartalmaz fehérjéket és aminósavakat, ezek közül mind a 8 esszenciális aminósavat; ásványi anyagokat és nyomelemeket, mint a kálcium, kálium, magnézium, vas, foszfor, kén, szilícium; szénhidrátokat, lipideket és foszfolipideket, enzimeket ; A, C, D és E vitamint, a teljes B-komplex vitamincsaládot. A Royal zselé felfrissíti az anyagcserét és erősíti a szervezet természetes védekező képességét.


Guarana kivonat: A guarana az Amazonas trópusi régiójából származó futónövény. Kivonata különlegesen gazdag a szervezet számára is hasznos természetes koffeinben, mely koncentrációt és energiát növelő hatást fejt ki, anélkül, hogy károsítaná a gyomrot vagy a szívet.

Bodzabogyó kivonat: A bodzabogyó kivonat vitaminokban, különösen pedig C vitaminban igen gazdag. Tartalmazza a jellemző színezőanyagokat (pl. flavonoidokat és anthocyane-t) melyek az elhasználódott és inaktív C vitamint újból helyreállítják. Pozitívan befolyásolja a koleszterin értékeket és javítja a farkasvakságot. Az aminósavak mellett a kapilláris ereket erősítő anyagot, rutint is tartalmaz.

Lenmag kivonat: A lenmag igen gazdag szabad gyököket felfogó, valamint ballasztanyagokban. Tartalmaz többszörösen telített zsírsavakat, védő hatást fejt ki a vitaminokra, az enzimekre és a hormonokra.


Osztriga kivonat: Az osztriga kivonat igen gazdag nyomelemekben (pl. cinkben) és aminósavakban (különösen taurinban). Ezek a komponensek igen fontos szerepet játszanak sok enzim képződésében; a sejtmembrán stabilizálásában, különösen idegsejtek esetében, mely által megnövekszik a koncentrációképesség és az agyi teljesítőképesség.

Sárgabarackmag olaj: A sárgabarackmag olaj egy természetes oxigén aktivátor anyagot tartalmaz.

Koenzim Q10: A szervezet energiatermelési folyamatainak beindításában igen fontos szerepet játszik.

Szőlőmag kivonat(OPC): Védi a szervezet sejtjeit a szabad gyökök káros hatásaitól.


Ajánlott fogyasztás:

A Royal Vital Kur 1 havi kúrára elegendő, 30 db 15 ml-es üveget tartalmaz.
30 napon keresztül naponta 1 üveg tartalmát osszuk el 2-4 adagra. Az egyes adagokat kb. 2-3 percig hagyjuk a szánkban, majd ezután nyeljük le.

Használat előtt erősen rázzuk fel az üveg tartalmát!

Gyermekek elől elzárandó!

E vitamin5 mg Royal zselé500 mgpantoténsav3 mg Guarana kivonat400 mg B6 vitamin1 mg bodzabogyó koncentrátum300 mg B2 vitamin0,8 mg lenmag kivonat100 mg B1 vitamin0,7 mg osztriga kivonat75 mg B12 vitamin0,5 µgsárgabarackmagolaj30 mgfolsav100 µg koenzim Q1020mgbiotin75 µg C vitamin30 mg malagabor (15 % alkoholtartalommal) niacin9 mg virágpor kivonat2000 mg OPC szőlőmag kivonat5 mg gyógynövény kivonat600 mg

- A Royal Vital Kur mindenkinek ajánlható, aki egészségesen szeretne élni, magas teljesítményt igénylő kihívásoknak kell eleget tennie, nagy megterhelés előtt áll, teljesítményének csökkenését meg akarja előzni, valamint emlékező- és koncentrációképességét magas szinten szeretné tartani.

Figyelmeztetés: Méhészeti termékekkel szembeni allergia esetén a Royal Vital Kur nem alkalmazható. A speciális alkotóelemek, mint pl a malagabor és a természetes színezőanyagok okozhatnak íz- és színbeli elváltozásokat.

(Forrás: Kéri Barbara anyagából készült)

   Megrendeléssel és a termékkel kapcsolatos további kérdéseivel kérem keressen meg elérhetőségeimen.

                                                                     Szeretettel és fénnyel
                                                                               Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése